OHJELMA SINULLE

Pandemia-aika on tuonut omat muutoksensa meidän kaikkien elämään. Yhtäkkiä monista tavallisista asioista, kuten opiskelusta, keskittymisestä, työn ja vapaa-ajan vuorottelusta tai omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta on tullut selvästi aiempaa haastavampaa. Vastataksemme tähän haasteeseen kehitimme IYC Suomen kanssa ohjelman, jonka tarkoitus on auttaa nuoria panostamaan henkilökohtaiseen kehitykseen ja hyvinvointiin pandemian aikana.

Ohjelman ideana on, että opit vahvistamaan hyvinvointiasi, opiskelutaitojasi sekä arjen hallintaa ja samalla saat jakaa ajatuksia muiden kanssa. Voit osallistua luomalla videon tai julkaisun sosiaaliseen mediaan, jossa kerrot, mikä sinulle on ollut pandemian aikana haastavaa ja mikä tähän haasteeseen on auttanut. Halutessasi saat tukea videon luomiseen ja me jaamme tulokset myös omilla sivuillamme.

Emme jätä sinua ohjelman aikana yksin, vaan tarjoamme mentorointia kaksi kertaa kuukaudessa kaikille halukkaille. Mentorimme ovat vapaaehtoisia, jotka auttavat sinua selviämään korona-arjen haasteista ja luomaan hyviä rutiineja esimerkiksi opiskeluun, ajankäyttöön ja sosiaalisiin suhteisiin.

Jo ennen ohjelmaan liittymistä voit hakea inspiraatiota materiaalipankistamme, jonne kokoamme videoiden lisäksi teemoihin liittyviä artikkeleita, sovelluksia, kirjoja ja elokuvia. Kokoonnumme myös keskustelemaan näistä ideoista muutaman kerran kuukaudessa Discordissa kaikkien halukkaiden kanssa.

Tule rohkeasti mukaan luomaan parempaa korona-arkea yhdessä muiden nuorten kanssa!